Miksi turvautua pikavippiin?

Sitä tapahtuu kaikille: viikkoa ennen kuin saat palkan, katto alkaa vuotamaan tai tietokoneesi hajoaa ja asiantuntija kertoo, että on halvempaa ostaa uusi, kuin alkaa korjaamaan hajonnutta. Nämä ovat taloudellisia hätätilanteita, joita et voi aavistaa tai ennustaa. Tiedät että sinulla olisi varaa maksaa, mutta rahaa ei vain ole juuri nyt, syystä tai toisesta, etkä voi käyttää esimerkiksi luottokorttia tilanteen korjaamiseksi.
Yksi vaihtoehto tällaisessa tilanteessa on pikavippi.
Pikavippi lainat ovat lyhytaikaisia lainoja, missä lainaat pienen määrän että pääset pahimman yli kunnes palkkasi tulee palkkapäivänä. Pikavippi yritykset löytyvät Internetistä. Tämä mahdollistaa pikaisen ratkaisun kiireelliseen ongelmaasi ja jos tietokoneesi juuri hajosi voit varmasti käyttää kännykkää pikavipin hakemiseen tai ehkä jopa internet surffaukseen ja ottaa pikavipin sen avulla. Internetistä löydät sopivan rahoitusyhtiön, joka vippaa sinulle tarvitsemasi summan. Hakemuksesi käsitellään yleensä samantien kun rahaa tarvitaan ja rahat näkyvät tililläsi, usein jopa muutamassa minuutissa valmiina käytettäväksi.

1. Kun et saa lainaa muista luottolaitoksista.
Pikavipin yksi etu on, että voit käyttää sitä mitä varten haluat, sinun ei tarvitse perustella sitä kenellekkään. Halusitpa lomalle Ranskaan, uuden kannettavan tietokoneen, tai korjata katon, sinun ei tarvitse käydä läpi pitkiä ja usein tiukkaa arviointiprosessia, joka muista luottolaitoksista kysyttäessä on mahdollista. Kerropa pankkivirkailijalle, että olet aina halunnut nähdä Pariisin. Et varmasti pääse kovin pitkälle saati Pariisiin asti. Kun otat pikavipin, sinun ei tarvitse selittää mitään kenellekään.

2. Kun tarvitset tilapäistä rahaa hyvin nopeasti.
 Toinen etu on se, että pikavippi hakemuksesi on hyvin nopeasti käsitelty, saat rahaa heti, kun taas useimmissa muissa luottolaitoksissa sen saaminen voi kestää päivän tai useamman. Jos teet pikavippi hakemuksen esimerkiksi maanantaina, saat sen heti samana päivänä, usein jopa muutamassa minuutissa.

3. Kun luottokortin kanssa on ongelmia.
Ironista kyllä, ihmiset, jotka tarvitsevat rahaa eniten, heidän on yleensä kaikista vaikeinta sitä lainata. Kaikki eivät kuitenkaan ole niin taloudellisesti turvattuja, että heiltä löytyisi tarvittava määrä luottoa luottokortilta kaikkiin hätätilanteisiin. Saatat omata luottokortin jonka luotto on kokonaan käytetty, mutta sitten autosi hajoaa, tai lapsesi sairastuu. Tässä tilanteessa pikavippi voi olla ainoa ratkaisu. Ainakin tiedät sen olevan käytettävissä.

4. Kun haluat lyhytaikaista velkaa.
Koska pikavippi lankeaa maksettavaksi hyvin nopeasti, ei ole houkutusta pitää velkaa "yllä" kuin jos olisit käyttänyt luottokorttia (tai lainannut rahat äidiltäsi)